Remont turbine možemo vršiti na licu mesta ili na daljinu (dobijanjem turbine kurirskom službom)

Danas se sve radi preko internet (online) pa i samo remontovanje turbine možete uraditi bez pomeranja iz svog stana.

Verovatno ste malo nepoverljivi prema ovom načinu rada ali posle prvog kontakta sa nama nastavićete i dalju saradnju uz puno poverenje. Nama je cilj da uspostavimo poverenje i saradnju sa svim nasim korisnicima. Veoma važna nam je parola – ZADOVOLJNI KORISNIK JE NAJBOLJA REKLAMA. Da li ste upoznati sa terminologijom i koliko je vremena potrebno za neku popravku? Pošto je turbo servis VUČKOVIĆ specijalizovan servis za remont turbine, rešili smo da vas potpuno upoznamo sa terminologijom i procesom turbo servisa.

Remont turbine bez skrivanja

Celokupan proces remonta turbine je otvoren za vaše prisustvo i svaki korisnik naših usluga koji poželi može da prisustvuje svim fazama popravke turbokompresora. Za sve one koji nam turbine dostavljaju poštom, ali i za sve naše buduće korisnike, predstavićemo kako izgleda jedan turbo servis, da bi kvalitet i pouzdanost postali jedini kriterijumi za odabir servisa kome poveravate popravku turbokompresora.

  • Remont turbine počinje skidanjem turbine ili otpakivanjem paketa koji smo dobili kurirskom službom.
  • Utvrđujemo model i serijski broj turbine.
  • Nakon vizuelnog pregleda, pristupamo rasklapanju turbokompresora na osnovne delove turbine, a sve sa ciljem da proverimo svaki deo. Tada se već znamo uzrok nastanka neispravnosti na turbine. U ovoj fazi vršimo procenu vremena završetka radova i cene koštanja remonta turbine.
  • Kada se postigne dogovor sa klijentom, onda se prelazi na sledeći nivo rada koji uključuje čišćenje i peskarenje očuvanih delova.
  • Oštećeni delovi se zamenjuju novim prema specifikaciji i modelu turbine.
  • Kada završimo sklapanje, prelazimo na kontrolno ispitivanje vrlo preciznim instrumentima, kako bi se osigurala ispravnost svih delova i kako bi se pre montaže ili slanja još jednom uverili da je remont turbine izvršen u potpunosti.
  • Izrađujemo detaljan izveštaj o servisu i ako je auto u servisu vršimo montažu. Ukoliko se turbina šalje kurirskom službom, priprema se detaljno uputstvo koje je deo pošiljke, kako bismo se osigurali da će turbinu nakon remonta, neki drugi majstor pravilno montirati.
  • Vozilo je spremno za vožnju nakon remonta turbine odmah, pod uslovom da je otklonjen i uzrok koji je doveo do oštećenja delova turbokompresora.